Paris, je t'aime. RPG Tous les oiseaux du point du jour chantent l'amour |
|
| Virtuvė | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Autumn Dance is the hidden language of the soul
Pranešimų skaičius : 249 Join date : 2010-04-29
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė Sk. 05 09, 2010 2:08 am | |
| -Facebook, kažin kodėl niekad apie tai nepagalvojau. Telefonas tik birbirbir, Autumn jį ima į rankas, perskaičiusi žinutę iš kart nusišypso, pakelia akis į Fanny. -Well, pasirodo, jog tai bus nebūtina. Neaiškiomis priemonėmis jis pats mane rado. Nenusėdi ramiai vietoje. -Klausia ar aš laisva. Sakyt, kad susitiktume rytoj? Ar tiesiog sakyt, kad ne? Ar.. ką man daryt?
| |
| | | Fanny Wanna be on top
Pranešimų skaičius : 98 Join date : 2010-05-03
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė Sk. 05 09, 2010 2:12 am | |
| -Na,žinai kur išėjimas. Gūžteli pečiais,ima Autumn arbatos puodelį,deda jį į kriauklę. -Nepamiršk guminių meškiukų. Garsiai pasako,kad ta tikrai nepamirštų. | |
| | | Autumn Dance is the hidden language of the soul
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė Sk. 05 09, 2010 2:14 am | |
| -F, kas tau galvoj. Nepatenkinta nusijuokia. -Tu nueik pas kaimyną. Gerai? Gerai. Sutarta. Būsi namie po kelių valandų? Vėl užsukčiau. Papasakotum apie kaimyną daugiau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė Sk. 05 09, 2010 2:18 am | |
| -Ne,neisiu.Man reiktų nueit į agentūrą,bet bijau,kad susijaudinsiu ir kaip visada,pradėsiu maišyt raides rašant ar skaitant.Nors čia jau iliuzijos į kontraktą. Kiša nosį pro langą pažiūrėt kas vyksta gatvėj. -Eik greičiau. Neatsisukus suspragsi pirštais.Pasistiebia ant pirštų galų padarydama kregždę. | |
| | | Autumn Dance is the hidden language of the soul
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė Sk. 05 09, 2010 2:22 am | |
| -Tau nevertėtų taip jaudintis. Esi gražiausia mergina, kurią pažįstu. Sako visišką tiesą. -Grįžtant parašysiu tau, okay? Stojasi, prieina prie jos, pasistiebia, apkabina, pakšteli jai į skruostą, tuomet dumia lauk iš virtuvės. | |
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė Sk. 05 09, 2010 4:13 am | |
| Kurį laiką spokso pro langą,jaučia,kad delnai prakaituoja.Nervinas,merde.Eina link spintelės,bando perskaityt etiketę ant arbatos,nieko neišėjus trenkia ją žemėn.Ima už telefono,maigo mygtukas,atrado adresyną,bet visų vardų raidės pinasi.Grauždama nagus eina lauk. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Virtuvė | |
| |
| | | | Virtuvė | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|